🇳🇱 Helpdeskmedewerker Opleidingen & Trainingen

Job description

Wie ben je?

 • Je helpt mensen graag

 • Je werkt nauwkeurig

 • Je schrijft en spreekt foutloos Nederlands en prima Engels

 • Je hebt minimaal mbo-werk- en -denkniveau


Wat krijg je?

 • € 2100,- bruto per maand (fulltime) 

 • 32- tot 40-urige werkweek

 • 25 vakantiedagen (op fulltime basis) en 8% vakantiegeld

 • € 1000,- leerbudget

 • Reiskostenvergoeding

 • Pensioenplan (PPI) bij BrandNewDay

 • Gratis verse lunch, onbeperkt fruit, gezonde snacks en goede koffie


Over Springest

Springest is dé website voor het vergelijken van opleidingen, cursussen, trainingen en e-learning. Oftewel: je vindt er alles waar je van kunt leren. We koppelen gebruikers van ons platform aan 7.000 aanbieders van leerproducten. Ons doel? Iedereen helpen hun potentieel te bereiken.


Over de rol
Als Zakelijk Leeradviseur lever je een grote bijdrage aan ons doel. Jij staat in direct contact met bezoekers van Springest. Gedurende de dag beantwoord je allerlei inkomende vragen per telefoon en e-mail over ons aanbod.


Meestal zijn dit adviesvragen, waarbij je de juiste vragen stelt om erachter te komen wat diegene wil bereiken met zijn opleiding. Op basis van zijn/haar leerwensen zet je een aantal mogelijkheden op een rijtje en help je bij het maken van een keuze. Naast adviesvragen handel je administratieve taken af om onze gebruikers succesvol aan een opleiding te koppelen.


Wij verwachten niet dat je van alle leerproducten op onze website (meer dan 70.000) iets afweet. Je zal daarom ook vaak in contact staan met de opleider om wat dingen uit te zoeken en dit weer terug te koppelen aan de gebruiker.


Wat doet een Zakelijk Leeradviseur gemiddeld in een week?


Voorbeeld uit de praktijk

Zakelijk Leeradviseur Josje wordt gebeld door Karin, een gebruiker van de website. Karin heeft een gesprek gehad met haar leidinggevende en ze mag van haar jaarlijkse leerbudget een opleiding volgen. Ze weet al wat ze wil leren, maar nog niet welke opleiding daarop aansluit. Josje en Karin bespreken de leerwens en praktische details, zoals hoe het proces van de betaling eruit ziet. Josje voert meteen een zoekopdracht op Springest.nl uit en stuurt Karin twee opties per mail, waarin ze ook kort toelicht hoe de twee opties van elkaar verschillen. Er zit een geschikte opleiding tussen, en Karin schrijft zich direct in.

Na het gesprek neemt Josje een kijk in de inbox. Ze ziet een binnengekomen e-mail van Susan. Susan heeft een persoonlijk leerbudget, dat zij van haar zakelijk werkgever uit kan geven. Ze heeft zich al eens eerder ingeschreven voor een opleiding. Ze wil nu graag weten hoeveel budget ze nog over heeft, maar kan dit niet vinden in haar account. Josje besluit Susan op te bellen zodat ze Susan hier persoonlijk bij kan helpen. Omdat Susan nog niet zo goed weet wat ze wil leren, bespreken ze meteen Susan’s leerwens. Josje gaat op zoek op het leerplatform en vindt twee opleidingen waarmee Susan haar volle potentieel kan bereiken. Samen maken ze een keuze, en Josje helpt Susan meteen met de inschrijving.


Werken bij Springest

Als werkgever zijn we door NRC al drie keer uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie Nieuwe Helden. Bij Springest werk je in een team van jonge collega’s, die allemaal heel goed zijn in wat ze doen en vrijwel allemaal beschikken over flink wat nerdy skills. We zijn actieve organisatoren en bezoekers van tal van meetups en andere vormen van kennisoverdracht en we dragen actief bij aan het start-up ecosysteem van Amsterdam.


Bij Springest willen we niet alleen anderen helpen ontwikkelen. We motiveren jou om hetzelfde te doen. Je krijgt €1000,- leerbudget om ook zelf te gaan leren. Je mag dit budget besteden aan opleidingen van je eigen keuze.


Daarnaast werken we met Holacracy, een zelfsturend systeem, waardoor je in staat wordt gesteld om verschillende functies uit te voeren. Zo kun je doen waar je goed in bent, denk je buiten je eigen functie en blijft werken bij Springest altijd een uitdaging.


Interesse?

Stuur een korte motivatie naar Juul Noordzij via de knop hieronder en voeg je LinkedIn en / of CV toe.


Lees hier meer over Springest

 • Hoofdkantoor in Amsterdam, Nederland

 • Actief in Nederland, België, Duitsland, Zweden, Frankrijk en Groot-Brittannië

 • 46 medewerkers in Nederland

 • video


Keywords: Adviserend verkopen, klantenservice, customer service, customer support, klantcontact, binnendienst, helpdesk, adviseur, self-management, Holacracy, Getting Things Done, leren.

Requirements

Wij werken niet met freelancers of recruiters, benader ons daarvoor dus liever niet. Bedankt!