🇳🇱 Leeradviseur (customer sales, klantenservice)

Job description

Keywords: Adviserend verkopen, sales, self-management, Holacracy

 

Springest is het platform voor het vergelijken van opleidingen, trainingen, cursussen, en andere leerproducten. Oftewel, alles waar je van kunt leren. 


Ons ultieme doel, onze purpose, is: Helping everyone reach their full potential through learning.

 

Als Leeradviseur lever je een grote bijdrage aan onze purpose. Jij bent namelijk de persoon die in direct contact staat met al die mensen die iets willen leren en de opleiders die dit aanbieden. Ons team van Leeradviseurs bestaat uit een kleine groep gedreven jonge mensen die elke dag de gebruikers van Springest helpen bij het vergelijken en kiezen van de juiste training of opleiding.

 

Om jouw harde werken tot zijn recht te laten komen kom je te werken in een hecht team met veel humor én de kans om bij een bedrijf te komen werken die aan het groeien is en wil dat jij daarin mee gaat.

 

Leeradviseur, juist ja, maar wat houdt dat nu in?

Je neemt telefonisch contact op met gebruikers van ons platform. Je stelt de juiste vragen om erachter te komen wat die persoon precies wil bereiken, zet verschillende mogelijkheden op een rij en helpt bij het maken van een keuze.

 

Kortom, jij bent de contactpersoon, degene die alles uitzoekt voor onze gebruikers zodat zij uit het beste leerproduct kunnen kiezen en uiteindelijk schrijf je ze in via Springest. 

 

Als jij van ons leert je volle potentieel te bereiken, kan je die kennis weer meegeven aan gebruikers.

 

Wat je van ons mag verwachten:

Een jong, hardwerkend, gedreven team om je heen bestaande uit webdevelopers, leeradviseurs, support & contentmedewerkers, marketeers, sales/business developers en user experience designers.


Een fijne werkplek met een #megamooijaloersmakend uitzicht over de houthavens van ’t IJ, zit/sta werkplekken, tafeltennis, tafelvoetbal, een bar, Nintento 64, een massagestoel én oneindig veel planten.

 

Goede arbeidsvoorwaarden, heerlijke lunch met biologische producten, OV-fiets en reiskostenvergoeding wanneer je buiten Amsterdam woont.

 

Aandelen in Springest bij een vast contract, een zonder target-afhankelijke bonus en elk jaar minimaal €1.000 aan eigen budget om zelf ook te kunnen blijven leren.

 

Goed, en wat verwachten wij nu eigenlijk van jou? 

  • Je bent een natural aan de telefoon en via de email die geniet van het helpen van zoveel mogelijk mensen
  • Je hebt een proactieve houding en vertrouwen in je eigen kunde en zoekt constant naar verbetering
  • Je schrijft en spreekt foutloos Nederlands en prima Engels
  • Je hebt een drive om adviserend te verkopen, je hebt commercieël inzicht én overtuigingskracht om mensen te helpen met het doorhakken van de knoop
  • Ervaring in sales is een pre.

Nog even wat achtergrond over Springest

Springest is de grootste bron voor leren ter wereld. Je kunt er alles vinden om (verder) te leren als professional. Als werkgever zijn we door NRC is uitgeroepen tot Beste Werkgever 2014/2015 & 2015/2016 in de categorie Nieuwe Helden. Bovendien staan we in de top 100 van “Unicorns”: de meest schaalbare organisaties ter wereld, naast bedrijven als Airbnb en Uber.

 


Bij Springest werk je met collega’s die allemaal heel goed zijn in wat ze doen en vrijwel allemaal beschikken over flink wat nerd skills. Springeteers gaan informeel met elkaar om en doen naast het werk ook veel dingen samen.  Ons kantoor is een gezellige plek waar niks te gek is en waar we met zijn allen goed voor zorgen. We zijn actieve organisatoren en bezoekers van tal van Meetups en andere vormen van kennisoverdracht (leren is ons ding!) en we dragen heel actief bij aan het startup ecosysteem van Amsterdam. Daarnaast is Springest hét voorbeeld van hoe Holacracy en Getting Things Done (GTD) voor een organisatie werken.

 

Stuur een korte motivatie naar Juul Noordzij via de knop hieronder  en voeg je LinkedIn en / of CV toe. 

 

 

Requirements

Wij werken niet met freelancers of recruiters, benader ons daarvoor dus liever niet. Bedankt!