🇳🇱 Leeradviseur (Customer Support / Sales / Klantenservice)

Job description

Keywords: Adviserend verkopen, klantenservice, self-management, Holacracy, Getting Things Done, leren.


Wat is vereist?

 • Mbo- of hbo-diploma

 • Je schrijft en spreekt foutloos Nederlands en prima Engels

 • Communicatief vaardig en een natural aan de telefoon

 • Commercieel inzicht/sales ervaring


Wat krijg je?

 • € 2100,- bruto p/m (fulltime) 

 • 32- tot 40-urige werkweek

 • 25 vakantiedagen (op fulltime basis) en 8% vakantiegeld

 • € 1000,- leerbudget

 • Reiskostenvergoeding

 • Pensioenplan (PPI) bij BrandNewDay

 • Gratis verse lunch, onbeperkt fruit, gezonde snacks en goede koffie

Vacature

Springest is hét platform voor het vergelijken van opleidingen, cursussen en andere leerproducten. Oftewel: je vindt er alles waar je van kunt leren. Ons doel is iedereen te helpen om zijn of haar potentieel te laten bereiken.


Als Leeradviseur lever je een grote bijdrage om die purpose te verwezenlijken. Jij staat namelijk in direct contact met alle mensen die iets willen leren en de opleiders die deze producten aanbieden. Je neemt telefonisch contact op met gebruikers van Springest en stelt de juiste vragen om erachter te komen wat diegene wil bereiken met zijn opleiding. Op basis van zijn/haar leerwensen zet je een aantal mogelijkheden op een rijtje en help je bij het maken van een keuze. Vaak zitten er meerdere belletjes tussen het eerste contact en de uiteindelijke inschrijving. Het is daarom heel belangrijk dat je een klant aan je kan binden, zodat diegene zich uiteindelijk ook inschrijft via Springest.


Wij verwachten niet dat je van al onze leerproducten (meer dan 70.000) iets afweet, je zal daarom ook vaak in contact staan met de opleider om wat dingen uit te zoeken en dit weer door te communiceren aan de gebruiker.


Wat doet een leeradviseur gemiddeld in een week?


Voorbeeld uit de praktijk

Springest-leeradviseur Robin wordt gebeld door Jan-Willem. Jan-Willem heeft het druk. Terwijl hij onderweg is naar een klant legt hij Robin uit wat hij voor training zoekt, op welke locatie en voor welk bedrag. Het belangrijkste is dat de training zo snel mogelijk plaatsvindt.

Na het gesprek heeft Robin al een idee welke opties het beste zijn en voert meteen een zoekopdracht op Springest.nl uit en stuurt Jan-Willem twee opties per mail, waarin hij ook kort toelicht hoe de twee opties van elkaar verschillen. Beide hebben een startgarantie; dus als Jan-Willem een keuze maakt weet hij zeker dat hij met de opleiding kan beginnen.

Na 10 minuten krijgt Robin al een kort mailtje terug: ‘Ik ben bij m’n klant, optie 1 is prima, schrijf jij me in?’


Groei

Bij Springest willen we niet alleen anderen helpen ontwikkelen, maar motiveren we jou ook om hetzelfde te doen! Daarom krijg je €1000,- leerbudget om ook zelf te gaan leren. Je mag dit budget besteden aan opleidingen van je eigen keuze!


Daarnaast werken we met Holacracy, een zelfsturend systeem, waardoor je in staat wordt gesteld om verschillende functies uit te voeren. Zo kun je doen waar je goed in bent, denk je buiten je eigen functie, en blijft werken bij Springest altijd een uitdaging.


Werken bij Springest

Springest is de grootste bron voor leren ter wereld. Je kunt er alles vinden om (verder) te leren als professional. Als werkgever zijn we door NRC al drie keer uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie Nieuwe Helden. Bij Springest werk je in een team van jonge collega’s, die allemaal heel goed zijn in wat ze doen en vrijwel allemaal beschikken over flink wat nerdy skills. We zijn actieve organisatoren en bezoekers van tal van meetups en andere vormen van kennisoverdracht (leren is ons ding!) en we dragen actief bij aan het start-up ecosysteem van Amsterdam. Daarnaast is Springest hét voorbeeld van hoe Holacracy en Getting Things Done (GTD) voor een organisatie werken.


Interesse?

Stuur een korte motivatie naar Juul Noordzij via de knop hieronder en voeg je LinkedIn en / of CV toe.


Lees hier meer over Springest

 • Hoofdkantoor in Amsterdam, Nederland

 • Actief in Nederland, België, Duitsland, Zweden, Frankrijk en Groot-Brittannië

 • 46 medewerkers in Nederland

 • [video]

Requirements

Wij werken niet met freelancers of recruiters, benader ons daarvoor dus liever niet. Bedankt!