Provider & Trainer Support hero

Job description

Springest is het platform voor het vergelijken van opleidingen, trainingen, cursussen en andere leerproducten. Alles waar je van kan leren vind je bij Springest. Ons ultieme doel, onze purpose, is: Helping everyone reach their full potential through learning.

En waar geleerd wordt, wordt les gegeven. Jouw ‘rol’ binnen Springest is om opleiders die op onze platformen zijn aangesloten op alle fronten te ondersteunen. Jouw ‘purpose’ hierin is dat aanbieders en trainers (‘providers’) op Springest tevreden én op de hoogte zijn van al onze diensten.

 

Support hero, wat houdt dat precies in?

Jij bent het aanspreekpunt voor alle vragen van onze opleiders. Per mail en telefoon maken zij vragen, wensen of problemen die zij ondervinden op ons platform aan jou kenbaar. Jij neemt daarmee een belangrijke plaats in binnen onze organisatie: het beantwoorden van vragen is één ding, maar jij weet als geen ander wat er leeft onder opleiders. Jij schakelt daarom met veel verschillende ‘rollen’ om verbeteringen en uitbreidingen in onze diensten door te voeren. Hierin ben je proactief, ondernemend en oplossingsgericht.


Wat zoeken wij?

 • Je bent ondernemend ingesteld en je hebt passie voor kwaliteit en continue verbetering
 • Je bent een natural aan de telefoon en schrijft een goede mail zonder problemen.
 • Je geniet ervan als je veel mensen helpt.
 • Je schrijft en spreekt foutloos Nederlands en prima Engels
 • Goede “nerdskills” om onze software en tools zo snel mogelijk effectief te kunnen gebruiken
 • Een kritische geest: wij streven ernaar alles te automatiseren en zo min mogelijk handmatig en herhalend werk te doen. We zoeken iemand die zich hierin herkent en processen graag verbeterd.
 • Om data van opleiders en trainers te importeren op ons platform en up to date te houden is kennis van HTML en XML een pré.
 • Full-time beschikbaar

Purpose, Rollen? Wat is Springest?

Springest is een snelgroeiende scale-up in hartje Amsterdam. Wij zijn de grootste bron voor leren ter wereld. Als werkgever zijn we door het NRC drie keer uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie Nieuwe Helden. Bovendien staan we in de top 100 van “Unicorns”: de meest schaalbare organisaties ter wereld, naast bedrijven als Airbnb en Uber. Dit hebben we niet alleen te danken aan de diensten die we leveren. Springest is ook anders georganiseerd dan veel andere bedrijven. Bij Springest werken we volgens Holacracy (we hebben geen managers). Iedereen werkt bij ons in ‘rollen’ binnen autonome ‘circles’ die een eigen ‘purpose’ hebben. Hierdoor is er bij Springest extreme transparantie, veel eigen verantwoordelijkheid, afwisselende rollen, een werksfeer waar je happy en productief van wordt en veel mogelijkheden om te leren.

 

Wat je van ons mag verwachten:

 • Een jong, hardwerkend, gedreven team om je heen bestaande uit webdevelopers, leeradviseurs, support & content medewerkers, marketeers, sales/business developers en UX-designers.
 • Een fijne werkplek met een #megamooijaloersmakend uitzicht over de houthavens van ’t IJ, zit/sta werkplekken, tafeltennis, tafelvoetbal, een bar, Nintento 64, een massagestoel én oneindig veel planten. Ik zou ‘huisdieren’ willen vermelden, maar onze vissen zijn onlangs gesneuveld.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, heerlijke lunch met biologische producten en reiskostenvergoeding wanneer je buiten Amsterdam woont.
 • Aandelen in Springest bij een vast contract en elk jaar minimaal €1.000 aan eigen budget om zelf ook te kunnen blijven leren.


Still there? Mooi, bring it on! Stuur een mail naar Willem Cornet via onderstaande knop, met je motivatie & CV, en wie weet wordt jij onze nieuwe hero!

Requirements

Wij werken niet met freelancers of recruiters, benader ons daarvoor dus liever niet. Bedankt!